• Astăzi am ascultat asta

    Astăzi am ascultat asta. Am ieșit să-mi cumpăr una alta. Pe drum m-am uitat în Spotify-ul meu și era la ascultate recent. Am dat play, mi-am văzut de drum în continuare și mi s-a părut că se potrivea cu orașul care începea să se închidă la culoare. Chopin: Nocturnes – Sony Classical Originals (Spotify Playlist)

  • Momentan

    Momentan am Spotify si ascult muzica de la el. Am gasit ceva card cu 6 luni pe Spotify si acum sunt prins cu el inca jumatate de an. Nu sunt mare fan Spotify mai ales ca sunt niste zgarciti si platesc super putin. Dar na, si eu am fost zgarcit c-am cumparat cardul la reducere….

  • Am revenit, salut și bună

    Am revenit cu scris de tastatura pe pagina alba de monitor. Am editat o tema de wordpress si am facut-o intr-un site. Am cautat o gramada ceva care sa-mi placa si sa fie simplu, minimalist pana la urma. Ce exista acum parca ma multumeste pentru moment. E ok. E bine de fapt. Incep asa.  Salut,…

Instagram

@junkyzice.wav

Un fel de jurnal sonor…

Am revenit cu scris de tastatura pe pagina alba de monitor. Salut, buna, eu sunt Junky si asta e un fel de Jurnal Sonor al meu. In principiu aici o sa fie mereu despre muzica. Fie ca o fac, o ascult, o comentez. Dar muzica. O sa fie tare. O sa scriu des. In ultimii ani am reusit sa fiu mai disciplinat decat am fost vreodata cu tot cu ADD-ul meu. Chiar si cu site-ul asta mi-a fost un pic greu sa il duc la capat pentru ca a trebuit sa il fac eu si sa execut dupa cerintele tot ale mele care de fiecare data sunt ridicate si specifice. Momentan mi-a reusit exact cum mi-am propus, un site minimalist.

Asa ca daca ma stii de ceva timp, daca acum afli de mine, daca iti place sau nu iti place cum scriu, cum vorbesc, cum cant, cum orice, poti sa te bagi in seama intr-o conversatie, intr-un comentariu, si mai vedem de acolo incolo ce si cum se intampla treaba.
Sa ai o zi buna!

Junky Zice