Am revenit, salut și bună

Am revenit cu scris de tastatura pe pagina alba de monitor. Am editat o tema de wordpress si am facut-o intr-un site. Am cautat o gramada ceva care sa-mi placa si sa fie simplu, minimalist pana la urma. Ce exista acum parca ma multumeste pentru moment. E ok. E bine de fapt. Incep asa. 

Salut, buna, eu sunt Junky si asta e un fel de Jurnal Sonor al meu. Am mai tinut si in trecut blog, acum foarte multi ani, si am inceput sa o fac din nou.

In principiu aici o sa fie mereu despre muzica. Fie ca o fac, o ascult, o comentez. Dar muzica. O sa fie tare. O sa incerc sa scriu des si cumva stiu ca o sa si reusesc. In ultimii ani am reusit sa fiu mai disciplinat decat am crezut sa fiu vreodata si asta cu tot cu ADD-ul meu. Chiar si cu site-ul asta mi-a fost un pic greu sa il duc la capat pentru ca a trebuit sa il fac eu si sa execut dupa cerintele tot ale mele, care de cele mai multe ori, daca nu chiar de fiecare data, sunt foarte ridicate si specifice. Momentan mi-a reusit sa fac un site minimalist. 

Asa ca daca ma stii de ceva timp, daca acum afli de mine, daca iti place sau nu iti place cum scriu, cum vorbesc, cum cant, cum orice, poti sa te bagi in seama intr-o conversatie, intr-un comentariu, si mai vedem de acolo incolo ce si cum se intampla treaba. 

Sa ai o zi bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *